U bekijkt pagina: Home » Kattenvoer » Prins

Prins Kattenvoer

Prins Kattenvoer 1 tot 30 van totaal 50 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste
Magnify Prins TrainandCare Kat Zalm 75 Gr
Prins TrainandCare Kat Zalm 75 Gr
Prins TrainandCare Kat Zalm 75 Gr
Kattenvoer
Prins
Prins Train & Care Kat Zalm 75 Gr. 100% natuurlijke zalmpate voor katten
 
Prins Train & Care zalmpate is rijk aan verse zalm, de favoriete smaak van veel katten. Deze beloningscreme op basis van zalm is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens tarweglutenvrij en hypoallergeen. Dat betekent dat er weinig tot geen kans is dat uw dier er gevoelig op reageert.
 
De voordelen
 • De tube is makkelijk mee te nemen.
 • De beloning is perfect te doseren door meer of minder hard in de tube te knijpen.
 • Door het dier zijn aandacht op de tube te laten richten kunt u hem heel goed begeleiden of afleiden.
 • Met de tube kunt u heel 'schoon' werken en hebt dus geen last meer van kruimels of vieze handen.
 
Wat zit er allemaal in Train & Care, en waarom?
Prins staat voor kwaliteit. Prins Train & Care zalmpate bevat daarom uitsluitend ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit: zalm 35 procent, raapzaadolie, aardappelzetmeel, maiszetmeel, guarpitmeel, plantenvezels, xanthaan en cellulose. 
 
Nuttige ingrediënten
We stoppen nooit zomaar iets in onze producten: dit zijn allemaal nuttige ingrediënten voor uw dier. Ze vormen een bron van bijvoorbeeld eiwit, vetzuren, mineralen, vitaminen en vezels. De receptuur is bovendien zo samengesteld dat de zalmpat? de juiste structuur heeft en houdt: voldoende smeuïg en niet klonterig, zodat u het goed uit de tube kunt krijgen.
 
Speciaal voor de kat
We hebben aparte tubes voor hond en kat. Prins Train & Care Cat bevat als extra ingrediënt taurine, een essentieel aminozuur dat een belangrijke bouwsteen voor het lichaam vormt. Katten kunnen in tegenstelling tot honden niet zelf taurine in hun lichaam aanmaken. Het moet daarom speciaal aan hun eten worden toegevoegd.
 
SAMENSTELLING: zalm 35%, raapzaadolie, aardappelzetmeel, maiszetmeel, guarpitmeel, plantenvezels, xanthaan, cellulose. ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Vocht 70.9%, Ruw eiwit 8.4%, Ruw vet 15.6%, Ruwe as 1.3%, Ruwe celstof 1.0%. ENERGIE: 138,9 kcal/kg
 
Gebruiksaanwijzing: Prins Train & Care beloningspasta wordt gesteriliseerd, waardoor ongeopende tubes lang houdbaar zijn. Na openen moet de tube koel bewaard worden en het liefst binnen enkele dagen opgemaakt. De zalmpate is in de koelkast maximaal twee weken goed te houden. Druk bij opbergen in de koelkast altijd nog een klein beetje pasta uit te tubehals en veeg dat met een stukje keukenrol weg. Daarmee wordt het beetje pate dat mogelijk met de tong van de kat in contact is geweest verwijderd. Zo blijft de inhoud zoveel mogelijk
 
Inhoud:75 Gr

Kattenvoer>Kattensnacks
8713595320164
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�6.86
Magnify Prins Cat Vital Care Senior 1.5kg
Prins Cat Vital Care Senior 1.5kg
Prins Cat Vital Care Senior 1.5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Senior 1.5Kg bewust gezonde voeding voor de oudere kat

VitalCare Senior is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat. Naarmate de kat ouder wordt, is de kat minder actief en veranderd zijn voedingsbehoefte. Het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van uw kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte uw kat op gewicht houdt. Tijdens het verouderingsproces gaan de organen minder goed werken en verdienen dus ook extra aandacht. Ingrediënten van de beste kwaliteit zijn zo samengesteld dat ze de organen ontlasten en de weerstand versterken. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

VitalCare Senior is speciaal geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van ca. 7 jaar. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot u geheel bent overgestapt.

Samenstelling:
Maïs, gevogeltemeel, maïsgluten, dierlijke vetten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo-Sachariden, zalmolie, hydrolysaat van gist bron van betaglucanen, Fructo-Oligo-Sacchariden FOS, lecithine.

Analyse
Vocht        9.0%
Ruw eiwit     28.0%
Ruw vet    15.0%
Ruwe as      6.0%
Ruwe celstof   3.0%

Mineralen
Calcium       1.0%
Fosfor         0.8%
Kalium          0.6%
Magnesium   0.08%
Natrium       0.5%

Voedingswaarde
4030 Kcal/kg

Inhoud:1.5Kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595620073
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�16.98
Magnify Prins Cat Vital Care Adult 1.5kg
Prins Cat Vital Care Adult 1.5kg
Prins Cat Vital Care Adult 1.5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Adult 1.5Kg bewust gezonde voeding voor de actieve volwassen kat.

VitalCare Adult is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor een gezonde en vitale volwassen kat. De smakelijke brokjes zijn bereid met kip en houden uw actieve kat in topconditie. Zalmolie is een bron van omega-vetzuren en helpt uw kat zijn vacht glanzend en gezond te houden. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

VitalCare Adult is bijzonder geschikt voor actieve volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kunt u overstappen op VitalCare Senior.

Samenstelling

Gevogeltemeel, maïs, dierlijke vetten,maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, cellulose, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, plantaardige olie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo-Sachariden, zalmolie 0.5%, lecithine, Fructo-Oligo-SaccharidenFOS.

Analyse
Vocht       9.0% 
Ruw eiwit 32.0%
Ruw vet  20.0% 
Ruwe as    7.0% 
Ruwe celstof3.5%

Mineralen
Calcium1.4% 
Fosfor    1.0% 
Kalium      0.6% 
Magnesium0.08% 
Natrium     0.5%

Voedingswaarde
4220 Kcal/kg

Inhoud: 1,5 kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595610074
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�16.98
Magnify Prins Cat Vital Care Multicat 1.5kg
Prins Cat Vital Care Multicat 1.5kg
Prins Cat Vital Care Multicat 1.5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Multicat 1.5Kg is een hoogwaardige voeding speciaal samengesteld op basis van natuurlijke bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam van uw volwassen kat ondersteunt. Of het nu gaat om binnenkatten of buitenkatten, klein of groot, ze kunnen allemaal genieten van een complete voeding. De combinatie van drie smaken en speciaal gevormde brokjes geven een optimale smaaksensatie, zelfs voor de meest kieskeurige kat. Zalmolie bevat veel omegavetzuren zodat uw kat een gezonde en glanzende vacht krijgt en houdt. Vitaminen & mineralen in de voeding versterken de weerstand van uw kat. Tevens helpen urineverzurende stoffen blaasgruis te voorkomen.


VitalCare MULTICAT is de ideale voeding voor een gezin met meerdere katten. Het bevat een mix van brokjes met de smaken vlees, kip en vis. VitalCare MULTICAT is bijzonder geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kunt u overstappen op VitalCare SENIOR.

Gebruiksaanwijzing en voedingstips
De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare MULTICAT over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kat eens extra verwennen, biedt het dan een schijfje TotalCare Indoor Complete aan. Dé gezonde en natuurlijke vers vleesmaaltijd voor uw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen, gist.

Gemiddelde analyse      Mineralen
Vocht     9.0%   Calcium 1.0%
Ruw eiwit     33.5%   Fosfor 0.9%
Ruw vet     10.0%   kalium 0.6%
Koolhydraten     37.5%   Magnesium        0.08%
Ruwe celstof    3.0%   Natrium 0.5%
Ruwe as 7.0%   Chloride 0.7%
       IJzer 200mg
Voedingswaarde        Zink 130mg
Kcal/kg 3740      Mangaan 35mg
      Jodium 1.1mg
      Selenium 0.2mgVoedingswijzer

Lichaamsgewicht KGHoeveelheid gram/dag
2 25-30
3 30-40
4 40-55
5 55-75
6 75-90

Inhoud:1.5Kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595660079
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�16.98
Magnify Prins Cat Vital Care Kitten 1.5kg
Prins Cat Vital Care Kitten 1.5kg
Prins Cat Vital Care Kitten 1.5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Kitten 1.5Kg bewust gezonde voeding voor de jonge kat vanaf 4 weken

VitalCare Kitten is een hoogwaardige voeding speciaal voor jonge katjes die extra energie nodig hebben om te groeien. Opgroeiende kittens leggen de basis voor de rest van hun leven. Niet alleen een optimale groei van spieren en botten, maar ook een goede weerstand is van belang om gezond volwassen te worden.

Zodra het kitten de leeftijd van 10-12 maanden heeft bereikt, kunt u overstappen naar VitalCare Adult of VitalCare Indoor. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt. VitalCare Kitten is door zijn hoogwaardige energiegehalte ook bijzonder geschikt voor drachtige en zogende katten. 

Gebruiksaanwijzing en voedingstips
De voeding kan direct droog of in het begin met een gelijke hoeveelheid lauw water 40°C gegeven worden. Verdere bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare Kitten over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kitten eens extra verwennen, biedt het dan een schijfje TotalCare Indoor Complete aan. Dé gezonde en natuurlijke vers vleesmaaltijd voor uw kitten. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Samenstelling
Gevogeltemeel,maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp,caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo-Sachariden, zalmolie, Fructo- Oligo-Sacchariden FOS, lecithine.

 

Analyse
Vocht          9.0%
Ruw eiwit   34.0%
Ruw vet        22.0%
Ruwe as        7.0%
Ruwe celstof  2.0%

Mineralen
Calcium        1.4%
Fosfor            1.0%
Kalium        0.6%
Magnesium    0.08%
Natrium     0.6%

 

Voedingswaarde
4380 Kcal/kg

Inhoud:1.5Kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595600075
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�16.98
Magnify Prins Cat Vital Care Struvite 1.5 Kg
Prins Cat Vital Care Struvite 1.5 Kg
Prins Cat Vital Care Struvite 1.5 Kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Struvite 1.5 Kg aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen. Er kan ook sprake zijn van een andere oorzaak met dezelfde symptomen als struvite blaasgruis. Als uw kat vaker plast en op ongewenste plaatsen, klaaglijk miauwt tijdens het plassen en als er bloed in de urine zit is het mogelijk dat uw kat last heeft van blaasgruis. Blaasgruis is een veel voorkomende aandoening bij poezen, de meest voorkomende soort blaasgruis is struvite. Blaasgruis ontstaat doordat in de urine van de kat kristalvorming van bepaalde mineralen plaatsvindt. De zuurtegraad, pH, van de urine is bepalend bij het ontstaan van kristallen, bij een hoge pH ontstaan er sneller struvite kristallen. Prins VitalCare Cat Struvite zorgt ervoor dat struvite kristallen bij de kat worden opgelost. U dient uw kat gedurende langere tijd, ca 4 maanden, Prins Struvite te voeren om herhaalde struvite vorming te voorkomen. Als bij controle door de dierenarts na deze periode het blaasgruis is opgelost kunt u overstappen op een blaasgruis voorkomende voeding, zoals Prins Cat Adult.

Easy digestion
Door het gebruik van grondstoffen van hoge kwaliteit heeft het product een zeer hoge acceptatie. De eiwitten hebben een aminozuurcompositie die gelijk is aan de lichaamsopbouw van de kat en zijn daarom goed op te nemen en te verteren. Een nieuwe productiemethode zorgt ervoor dat de grondstoffen van goede kwaliteit blijven.

Optimale vitamines and mineralen
Deze voeding bevat voor uw kat een optimale hoeveelheid vitaminen en mineralen, een gematigd magnesium gehalte en zg. galaten, natuurlijk oplosbare mineralen.

Samenstelling
Gevogeltemeel, maïs, dierlijkevetten, maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, cellulose, caseïne,hydrolysaat van kippenlever, plantaardige olie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo-Sachariden, zalmolie, lecithine, Fructo- Oligo-Sacchariden FOS.

Analyse
Vocht                  9.0% 
Ruw eiwit           32.0% 
Ruw vet             20.0% 
Ruwe as              7.0% 
Ruwe celstof        2.0%
Mineralen
Calcium               1.3% 
Fosfor                  1.0% 
Kalium                 0.6% 
Magnesium         0.08% 
Natrium                0.6% 
Chloride               0.7% 
Zwavel               0.34% 
Totaal Taurine     0.34% 
Urineverzurende 
stoffen                 2.0%

 

Voedingswaarde
4280 Kcal/kg

Inhoud:1.5Kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595650087
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�18.60
Magnify Prins Cat Vital Care Resist 1.5 Kg
Prins Cat Vital Care Resist 1.5 Kg
Prins Cat Vital Care Resist 1.5 Kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Resist 1.5 Kg bewust gezonde voeding voor de gevoelige volwassen kat

VitalCare Resist is een hoogwaardige voeding met kruiden. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor katten die wat extra’s nodig hebben. Katten die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie, kunnen een verminderde weerstand hebben. Maar ook angst, stress en hormonale schommelingen kunnen de weerstand verlagen, waardoor de kat gevoeliger wordt voor infecties. De kruiden zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van uw kat. Hierdoor verbetert de algehele conditie van uw kat! Dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en een optimale spijsvertering. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis voorkomen.

VitalCare Resist is speciaal geschikt voor gevoelige katten. Na het verdwijnen van de klachten kunt u door middel van mengen, overstappen op een andere voeding uit het VitalCare assortiment. VitalCare Resist kan zonder problemen langdurig worden gegeven.

Samenstelling:
Gevogeltemeel, maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, cellulose, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo-Sachariden, zalmolie, Fructo-Oligo-Sacchariden  FOS, natuurlijke kruiden, lecithine.

Analyse
Ruw eiwit  32.0%
Ruw vet        20.0% 
Ruwe as       7.0% 
Ruwe celstof 3.5% 
Vocht          9,0%

Mineralen
Calcium    1.4% 
Fosfor         1.0% 
Kalium         0.6% 
Magnesium   0.08% 
Natrium          0.5%

Voedingswaarde
4220 Kcal/kg

Inhoud:1.5 Kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595640088
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�18.60
Magnify Prins Cat Vital Care Adult Maxi 1.5kg
Prins Cat Vital Care Adult Maxi 1.5kg
Prins Cat Vital Care Adult Maxi 1.5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Adult Maxi 1.5Kg is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor een gezonde en vitale volwassen kat van een groot ras > 5 kg. De vorm en de grootte van de brok zijn aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van de grotere kat. De VitalCare Adult MAXI is hierdoor ook bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten.

Om aan de wensen van de grotere kattensoort te voldoen, is de voeding verrijkt met zalmolie, L-carnitine, glucosamine en chondroïtine. Deze ingrediënten zorgen voor een gezonde glanzende vacht, optimale vetverbranding en ondersteuning van de gewrichten. De toegevoegde natuurlijke vezels voorkomen de vorming van haarballen in de maag en dragen bij aan een optimale stofwisseling en handhaving van het juiste gewicht. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis voorkomen.

VitalCare Adult MAXI is bijzonder geschikt voor actieve volwassen katten van een groot ras > 5 kg tot een leeftijd van ca. 7 jaar. 

Samenstelling
Gevogeltemeel, maïs, dierlijkevetten, maïsgluten, rijst, heel eipoeder, plantaardige voedingsvezels,cichoreipulp, cellulose, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, plantaardigeolie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo- Sachariden, zalmolie 0.5%, L-carnitine, lecithine, Fructo-Oligo-Sacchariden FOS, glucosamine &chondroïtine 750 mg/kg. 

Analyse
Vocht              9.0% 
Ruw eiwit     32.0% 
Ruw vet        20.0% 
Ruwe as         7.0% 
Ruwe celstof  4.0%

Mineralen
Calcium           1.4% 
Fosfor             1.0% 
Kalium             0.6%
Magnesium   0.08% 
Natrium           0.5%

Inhoud:1.5 Kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595670078
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�18.60
Magnify Prins Cat Vital Care Indoor Weightcontrol 1.5 Kg
Prins Cat Vital Care Indoor Weightcontrol 1.5 Kg
Prins Cat Vital Care Indoor Weightcontrol 1.5 Kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Indoor Weightcontrol  1.5 Kg is speciaal geschikt voor poezen die in huis leven. Binnenkatten zijn vaak wat minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Het hoge eiwitgehalte zorgt dat de spieren in tact blijven en het lagere vetgehalte zorgt dat de gewichtstoename beperkt wordt. De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een betere vetvertering.

Hairball control
Katten besteden per dag veel tijd aan de verzorging van hun vacht, daardoor slikken ze veel haren in. Deze haren kunnen in de maag een kluwen gaan vormen; een haarbal. Het hebben van een haarbal is voor de kat en zijn eigenaar erg onplezierig. Door de toevoeging van natuurlijke vezels aan Prins VitalCare Cat Indoor vormen de ingeslikt haren geen haarbal in de maag, maar worden door het maagdarmkanaal van de kat afgevoerd. Hierdoor verlaten de haren met de ontlasting het lichaam en geven geen problemen meer.

Dental Care
Uit onderzoeken is gebleken dat veel huiskatten last hebben van gebitsproblemen, voeding speelt daar een belangrijke factor in. De speciale mineralen die aan Prins VitalCare Cat Indoor zijn toegevoegd zorgen ervoor dat de vorming van tandplaque en tandsteen wordt tegengaan.

Urinary care
Ter voorkoming van blaasgruis is ervoor gezorgd dat de pH op niveau blijft, waardoor de urinewegen gezond blijven.

Samenstelling
Gevogeltemeel, rijst, maïs,dierlijke vetten, maïsgluten, heel eipoeder, plantaardige voedingsvezels,cichoreipulp, zalmolie 2.0%, cellulose, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, plantaardige olie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo-Sachariden, lecithine, L-carnitine, Fructo-Oligo-Sacchariden FOS.
 
Analyse
Vocht9.0% 
Ruw eiwit    31.0% 
Ruw vet       15.0% 
Ruwe as        7.0% 
Ruwe celstof 5.0%
 
Mineralen
Calcium    1.3%
Fosfor        1.0% 
Kalium        0.6% 
Magnesium  0.07% 
Natrium     0.5%
 
Voedingswaarde
3910 Kcal/kg
 
Inhoud:1.5Kg

Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595630089
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�18.60
Magnify Prins Cat Vital Care Senior 12jaar 1.5kg
Prins Cat Vital Care Senior 12jaar 1.5kg
Prins Cat Vital Care Senior 12jaar 1.5kg
Kattenvoer
Prins

VitalCare Senior 12+ is een hoogwaardige voeding speciaal voor katten met een leeftijd vanaf 12 jaar.

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijk voeding en stimuleren de eetlust van de oudere kat. Daarnaast helpt een kleinere brokvorm de oudere kat gemakkelijk de voeding op te nemen en te kauwen.

VitalCare Senior 12+ bevat een verhoogd energiegehalte wat bijdraagt aan het behoud van een gezond gewicht. Ingrediënten, zoals bètaglucanen, kruiden, vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem van de oudere kat. Daarnaast helpen ingrediënten als bètaglucanen en zalmolie de gewrichten te ondersteunen van de senior kat.

VitalCare Senior 12+ bevat zalmolie en een aangepast mineraalgehalte, waaronder een verlaagd fosforgehalte, die de nierfunctie ondersteunen.

 • 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
 • Verhoogde smakelijkheid. Oudere katten kunnen te maken hebben met een verminderde eetlust. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding en stimuleren de eetlust van de oudere kat. Een kleinere brokvorm helpt de oudere kat gemakkelijk de voeding op te nemen en te kauwen.
 • Helpt de gezondheid van de nieren te ondersteunen. Zalmolie en een aangepast mineraalgehalte, waaronder een verlaagd fosforgehalte, ondersteunen de nierfunctie.
 • Immuunsysteem. Ingrediënten als bètaglucanen en kruiden ondersteunen het immuunsysteem van de oudere kat.
 • Aangepast energiegehalte. Oudere katten kunnen te maken hebben met gewichtsverlies. Het verhoogde energiegehalte draagt bij aan het behoud van een gezond gewicht.
 • Helpt het ontstaan van ouderdomsziekten te vertragen. Extra vitaminen E helpt het ontstaan van ouderdomsziekten te vertragen. Ingrediënten als bètaglucanen en zalmolie helpen de gewrichten van de oudere kat te ondersteunen.

Voedingswijzer

Lichaamsgewicht kg

Hoeveelheid gram/dag

2

30-40

3

40-50

4

50-60

5

55-70

6

60-80

7

70-90

8

80-100

Samenstelling
maïs, rijst, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet gevogelte, rund, dierlijk eiwitextract, gedroogde bietenpulp, cellulose, heel eipoeder, zalmolie, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, gist, mineralen, gistextract bron van bèta-glucanen, fructooligosaccharide FOS en plantenextracten.

Analyse
Vocht                 8,0%
Ruw eiwit         30,0%
Ruw vet           17,0%
Ruwe as            5,0%
Ruwe celstof     3,5%

Mineralen
Calcium           0,7%
Fosfor              0,6%
Kalium             0,6%
Magnesium   0,07%
Natrium         0,35%

Voedingswaarde
4190 Kcal/kg

De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare SENIOR 12+ over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kat eens extra verwennen, geef dan een schijfje Prins TotalCare Indoor Complete of een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor uw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

VitalCare SENIOR is bijzonder geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van ca. 12 jaar.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 kg en 5 kg.


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595710071
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�18.98
Magnify Prins Cat Vital Care Adult Sterilized 1.5kg
Prins Cat Vital Care Adult Sterilized 1.5kg
Prins Cat Vital Care Adult Sterilized 1.5kg
Kattenvoer
Prins

VitalCare Sterilised is speciaal geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. Extra voedingsvezels in de voeding zorgen voor een verzadigd gevoel en helpen de kat een gezond gewicht te behouden.

VitalCare Sterilised bevat een verlaagd vetgehalte en verhoogd eiwitgehalte om de kat op een gezond gewicht te houden. Daarnaast bevordert L-Carnitine een optimale vetverbranding. De toevoeging van omega-3 vetzuren dragen bij aan een gezonde en glanzende vacht. De zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. VitalCare Sterilised bevat een optimale mineralensamenstelling wat een gezond milieu in de blaas ondersteunt.

 • 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
 • Verzadiging. Extra voedingsvezels zorgen voor een verzadigd gevoel en helpen de kat een gezond gewicht te handhaven.
 • Glanzende vacht. Omega-3 vetzuren dragen bij aan een gezonde en glanzende vacht.
 • Aangepast energiegehalte. Bevat een verlaagd vetgehalte en verhoogd eiwitgehalte om de kat op een gezond gewicht te houden. L-Carnitine bevordert een optimale vetverbranding.
 • Smakelijke voeding. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding.
 • Gezonde urinewegen. Optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas.

Voedingswijzer

Lichaamsgewicht kg

Hoeveelheid gram/dag

2

30-45

3

40-60

4

50-75

5

60-85

6

70-100

7

75-110

8

85-120

 

Samenstelling
gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, rijst, cellulose, gedroogde bietenpulp, heel eipoeder, zalmolie, gehydrolyseerde kippenlever, dierlijk vet gevogelte, gist, mineralen, fructooligosaccharide FOS en plantenextracten.

Analyse
Vocht                 8,0%
Ruw eiwit         35,0%
Ruw vet           12,0%
Ruwe as            8,5%
Ruwe celstof     7,0%

Mineralen
Calcium            1,4%
Fosfor               1,1%
Kalium              0,7%
Magnesium      0,1%
Natrium            0,5%

Voedingswaarde
3660 Kcal/kg

De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare Sterelised over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kat eens extra verwennen, geef dan een schijfje Prins TotalCare Indoor Complete  of een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor uw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

VitalCare Sterelised is bijzonder geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kunt u overstappen op VitalCare senior.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 kg en 5 kg.


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595680077
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�18.98
Magnify Prins Cat Vital Care Adult Hair&skin 1.5 Kg
Prins Cat Vital Care Adult Hair&skin 1.5 Kg
Prins Cat Vital Care Adult Hair&skin 1.5 Kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Adult Hair&Skin 1.5 Kg  is een hoogwaardige voeding speciaal voor volwassen langharige katten voor een gezonde, glanzende huid en vacht. Deze voeding is ook bijzonder geschikt voor katten met een lange vacht.

De hoogwaardige ingrediënten als zalm, lijnzaadolie en zalmolie voedt de huid en vacht en zorgen voor een goede vachtconditie. VitalCare Hair & Skin is ideaal voor katten met een lange vacht. De toevoeging van omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. VitalCare Hair & Skin bevat voedingsvezels, zoals Fructo-Oligo-Sacchariden FOS, welke zorgen voor een evenwichtige darmflora. De zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. VitalCare Hair & Skin bevat een optimale mineralensamenstelling wat een gezond milieu in de blaas ondersteund.

 • 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
 • Voedt huid en vacht. Ingrediënten als zalm, lijnzaadolie en zalmolie voeden de huid en vacht en zorgen voor een goede vachtconditie. Speciaal geschikt voor katten met een lange vacht.
 • Goede darmflora. Voedingsvezels als Fructo-Oligo-Sacchariden FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora.
 • Omega-3 vetzuren. Omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht.
 • Smakelijke voeding. Zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding.
 • Gezonde urinewegen. Optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas.
Voedingswijzer

Lichaamsgewicht kg

Hoeveelheid gram/dag

2

30-45

3

40-55

4

50-65

5

60-75

6

70-85

7

75-95

8

85-100

Samenstelling
gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijk vet gevogelte, rund, maïsgluten, rijst, gedehydreerde zalm, gedroogde bietenpulp, heel eipoeder, zalmolie, cellulose, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, gist, mineralen, fructooligosaccharide FOS, plantenextracten.

Analyse
Vocht                     8.0%
Ruw eiwit             32.0%
Ruw vet               20.0%
Ruwe as                8.0%
Ruwe celstof          3.0%

Mineralen
Calcium                 1.3%
Fosfor                    1.0%
Kalium                   0.7%
Magnesium          0.09%
Natrium                 0.5%

Voedingswaarde
4240 Kcal/kg

De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare HAIR & SKIN over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kat eens extra verwennen, geef dan een schijfje Prins TotalCare Indoor Complete  of een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor uw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

VitalCare HAIR & SKIN is bijzonder geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kunt u overstappen op VitalCare SENIOR.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 kg en 5 kg.


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595700072
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�18.98
Magnify Prins Cat Vital Care Adult Sensitive Hypo Allergeen 1.5kg
Prins Cat Vital Care Adult Sensitive Hypo Allergeen 1.5kg
Prins Cat Vital Care Adult Sensitive Hypo Allergeen 1.5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Adult Sensitive Hypo Allergeen 1.5Kg is speciaal geschikt voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht.

De hoogwaardige zeer goed verteerbare eiwitten vis in combinatie met voedingsvezels FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. VitalCare Sensitive Hypoallergic heeft één geselecteerde eiwitbron vis, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De toevoeging van omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. De zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. VitalCare Sensitive Hypoallergic bevat een optimale mineralensamenstelling wat een gezond milieu in de blaas ondersteunt.

 • 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
 • Goede darmflora. Voedingsvezels als Fructo-Oligo-Sacchariden FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora.
 • Omega-3 vetzuren. Omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht.
 • Hypoallergeen. Geselecteerde dierlijk eiwitbron van vis vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie.
 • Smakelijke voeding. Zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding.
 • Gezonde urinewegen. Optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas.

Voedingswijzer

Lichaamsgewicht kg

Hoeveelheid gram/dag

2

30-45

3

40-55

4

50-65

5

60-75

6

70-85

7

75-95

8

85-100

Samenstelling
maïs, gedehydreerde vis, maïsgluten, dierlijk vet gevogelte, rund, rijst, gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, cellulose, zalmolie, gist, inuline bron van FOS, mineralen, fructooligosaccharide FOS en plantenextracten.

Analyse
Vocht                     8,0%
Ruw eiwit             31,5%
Ruw vet               20,0%
Ruwe as                7,5%
Ruwe celstof         3,5%

Mineralen
Calcium                0,9%
Fosfor                   0,8%
Kalium                  0,7%
Magnesium          0,1%
Natrium                0,5%

Voedingswaarde
4240 Kcal/kg

De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare SENSITIVE HYPOALLERGIC over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kat eens extra verwennen, geef dan de gezonde en verantwoorde vleesmaaltijd Prins NatureCare Tonijn - Zalm. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 kg en 5 kg.


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595690076
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�18.98
Magnify Prins Totalcare Indoor Complete 3 Kg
Prins Totalcare Indoor Complete 3 Kg
Prins Totalcare Indoor Complete 3 Kg
Kattenvoer
Prins

Prins Totalcare Indoor Complete 3 Kg.Complete vleesmaaltijd van kitten tot senior

 Prins TotalCare Indoor Complete is een vers diepvriesvlees speciaal ontwikkeld om in de natuurlijke behoeften van de kat te voorzien. Puur vlees, granen en groenten, oliën en vetten, aangevuld met natuurlijke vitaminen en mineralen maken het een gezonde maaltijd voor iedere kat.

 Alle TotalCare producten bevatten zalmolie voor een gezonde en glanzende huid en vacht.

 Katten mogen, in tegenstelling tot honden, brokken en vers vlees op een dag. U kunt een deel van de dagelijkse portie brokjes vervangen door een schijfje vers vlees. Een kat kunt u het vers vlees direct rauw op kamertemperatuur aanbieden. Katten zijn erg kieskeurig, zorg dat het vlees goed ontdooid en op kamertemperatuur is. Katten eten vooral op basis van geur en moeten het vers vlees leren eten. Een paar dagen mengen met iets lekkers maakt de overgang gemakkelijker!

 Vers drinkwater moet te allen tijde beschikbaar zijn. Op een koele plaats ontdooien en serveren op kamertemperatuur. Ontdooid ca. 2 dagen in de koelkast houdbaar, na het ontdooien niet opnieuw invriezen.

Samenstelling:Kip, rundvlees, schapenvlees, oliën, vetten, granen en groenten.

Gemiddelde analyse;Vleesvocht 54.4%Ruw eiwit 15.9%Ruw vet 25.5%Koolhydraten 0.8%Ruwe celstof 0.2%Ruwe as 3.2%

Mineralen;Calcium 0.9%Fosfor 0.6%

Voedingswaarde;Kcal/kg 2693

Inhoud: 3 Kg


Kattenvoer>Diepvries kattenvoer
8713595490201
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�24.90
Magnify Prins Vitalcare Multicat
Prins Vitalcare Multicat
Prins Vitalcare Multicat
Kattenvoer
Prins
VitalCare Multicat is een hoogwaardige voeding speciaal samengesteld op basis van natuurlijke bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam van jouw volwassen kat ondersteunt. Het is de ideale voeding voor een gezin met meerdere katten. Of het nu gaat om binnenkatten of buitenkatten, klein of groot. Ze kunnen allemaal genieten van een complete voeding. De combinatie van drie smaken en speciaal gevormde brokjes geven een optimale smaaksensatie, zelfs voor de meest kieskeurige kat. Zalmolie bevat veel omegavetzuren zodat jouw kat een gezonde en glanzende vacht krijgt en houdt. Vitaminen & mineralen in de voeding versterken de weerstand van jouw kat. Tevens helpen urineverzurende stoffen blaasgruis te voorkomen. Ingrediënten: granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen, gist. Analyse: Vocht 9.0%, Ruw eiwit 33.5%, Ruw vet 10.0%, Koolhydraten 37.5%, Ruwe celstof 3.0%, Ruwe as 7.0% Additieven: Calcium 1.0%, Fosfor 0.9%, Kalium 0.6%, Magnesium 0.08%, Natrium 0.5%, Chloride 0.7%, IJzer 200 mg, Zink 130 mg, Mangaan 35 mg, Jodium 1.1 mg, Selenium 0.2 mg Voedingswaarde: 3740 Kcal/kg Voedingsadvies: Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag 2 kg 25-30 g 3 kg 30-40 g 4 kg 40-55 g 5 55-75 g 6 75-90 g De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare MULTICAT over meerdere kleine maaltijden per dag. Wil je jouw kat eens extra verwennen? Bied je kat dan een schijfje TotalCare Indoor Complete aan. Dé gezonde en natuurlijke vers vleesmaaltijd voor jouw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. Tip: De voeding bevat een mix van brokjes met de smaken vlees, kip en vis. VitalCare MULTICAT is bijzonder geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kun je overstappen op VitalCare SENIOR.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595660093
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�28.95
Magnify Prins Vitalcare Senior
Prins Vitalcare Senior
Prins Vitalcare Senior
Kattenvoer
Prins
VitalCare SENIOR is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat. Naarmate de kat ouder wordt, is de kat minder actief en veranderd zijn voedingsbehoefte. Het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van jouw kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte jouw kat op gewicht houdt. Tijdens het verouderingsproces gaan de organen minder goed werken en verdienen dus ook extra aandacht. Ingrediënten van de beste kwaliteit zijn zo samengesteld dat ze de organen ontlasten en deweerstand versterken. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen. Ingredienten: maïs, gevogeltemeel, maïsgluten, dierlijke vetten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp,caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), zalmolie, hydrolysaat van gist (bron van betaglucanen), fructo-Oligo-Sacchariden (FOS),lecithine. Analyse: Vocht 9,0%, Ruw eiwit 28,0%, Ruw vet 15,0%, Ruwe as 6,0%, Ruwe celstof 2,0%, Koolhydraten 39% Additieven: Calcium 1,0%, Fosfor 0,8%, Kalium 0,6%, Magnesium 0,08%, Natrium 0,5% Energiewaarde: 4030 kcal/kg Voedingsadvies: Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag 2 kg 30-40 g 3 kg 40-45 g 4 kg 45-55 g 5 kg 55-65 g 6 kg 65-75 g De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot je geheel bent overgestapt. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare SENIOR over meerdere kleine maaltijden per dag.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595620097
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�28.95
Magnify Prins Vitalcare Adult
Prins Vitalcare Adult
Prins Vitalcare Adult
Kattenvoer
Prins
Prins Cat Vital Care Adult is gezonde en bewuste voeding voor de actieve volwassen kat VitalCare ADULT is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor een gezonde en vitale volwassen kat (tot ca. 7 jr). De smakelijke brokjes zijn bereid met kip en houden je actieve kat in topconditie. Zalmolie is een bron van omega-vetzuren en helpt jouw kat zijn vacht glanzend en gezond te houden. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen. VitalCare ADULT is bijzonder geschikt voor actieve volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kunt u overstappen op VitalCare SENIOR. Voedingswijze: De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Ingrediënten: gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, eipoeder, cichoreipulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, plantaardige olie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), lecithine. Analyse:Vocht 9,0%, Ruw eiwit 32,0%, Ruw vet 20,0%, Ruwe as 7,0%, Ruwe celstof 3,5%, Koolhydraten 28,5% Additieven: Calcium 1,4%, Fosfor 1,0%, Kalium 0,6%, Magnesium 0,08%, Natrium 0,5% Energiewaarde: 4220 kcal/kg Voedingsadvies: Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag 2 kg 30-45 g 3 kg 45-60 g 4 kg 60-70 g 5 70-85 g 6 85-90 g Tip: Verdeel de dagportie VitalCare ADULT over meerdere kleine maaltijden per dag.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595610098
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�28.95
Magnify Prins Vitalcare Kitten
Prins Vitalcare Kitten
Prins Vitalcare Kitten
Kattenvoer
Prins
Prins Cat Vital Care Kitten is bewuste en gezonde voeding voor de kat vanaf 4 weken Vital Care Kitten is een hoogwaardige voeding speciaal voor jonge katjes die extra energie nodig hebben om te groeien. Opgroeiende kittens leggen de basis voor de rest van hun leven. Niet alleen een optimale groei van spieren en botten, maar ook een goede weerstand is van belang om gezond volwassen te worden. Zodra het kitten de leeftijd van 10-12 maanden heeft bereikt, kun je overstappen naar VitalCare Adult of VitalCare Indoor. VitalCare Kitten is door zijn hoogwaardige energiegehalte ook bijzonder geschikt voor drachtige en zogende katten. Voedingswijze: De voeding kan direct droog of in het begin met een gelijke hoeveelheid lauw water (40°C) gegeven worden. Verdere bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Ingrediënten: Gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, dierlijke vetten, (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, gedroogde cichoreipulp, gevogelte eiwithydrolysaat, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS). Analyse: Vocht 9,0%, Ruw eiwit 34,0%, Ruw vet 22,0%, Ruwe as 7,0%, Ruwe celstof 2,0%, Koolhydraten 26,0% Additieven: Calcium 1,4%, Fosfor 1,0%, Kalium 0,6%, Magnesium 0,08%, Natrium 0,6% Energiewaarde: 4380 kcal/kg Voedingsadvies:  Leeftijd Lichaamsgewicht Hoeveelheid  Hoeveelheid  4 weken 0,5 kg 25 g 40 g 8 weken 1 kg 40 g 50 g 12 weken 1,5 kg 55 g 60 g 16 weken 2 kg 55 g 60 g 20 weken 2,5 kg 60 g 70 g 30 weken 3 kg 70 g 85 g 40 weken 4-6 kg 70 g 90 g > 50 weken 4-6 kg 55 g 75 g Dracht 4-6 kg 80 g 105 g Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot je geheel bent overgestapt.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595600099
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�28.95
Magnify Prins Cat Vital Care Senior 5kg
Prins Cat Vital Care Senior 5kg
Prins Cat Vital Care Senior 5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Senior 5Kg bewust gezonde voeding voor de oudere kat

VitalCare Senior is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat. Naarmate de kat ouder wordt, is de kat minder actief en veranderd zijn voedingsbehoefte. Het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van uw kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte uw kat op gewicht houdt. Tijdens het verouderingsproces gaan de organen minder goed werken en verdienen dus ook extra aandacht. Ingrediënten van de beste kwaliteit zijn zo samengesteld dat ze de organen ontlasten en de weerstand versterken. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

VitalCare Senior is speciaal geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van ca. 7 jaar. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot u geheel bent overgestapt.

Samenstelling:
Maïs, gevogeltemeel, maïsgluten, dierlijke vetten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo-Sachariden, zalmolie, hydrolysaat van gist bron van betaglucanen, Fructo-Oligo-Sacchariden FOS, lecithine.

Analyse
Vocht       9.0%
Ruw eiwit    28.0%
Ruw vet   15.0%
Ruwe as     6.0%
Ruwe celstof  3.0%

Mineralen
Calcium      1.0%
Fosfor        0.8%
Kalium         0.6%
Magnesium  0.08%
Natrium      0.5%

Voedingswaarde
4030 Kcal/kg

Inhoud:1.5Kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595620097
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�32.90
Magnify Prins Cat Vital Care Adult 5kg
Prins Cat Vital Care Adult 5kg
Prins Cat Vital Care Adult 5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Adult 5Kg bewust gezonde voeding voor de actieve volwassen kat.

VitalCare Adult is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor een gezonde en vitale volwassen kat. De smakelijke brokjes zijn bereid met kip en houden uw actieve kat in topconditie. Zalmolie is een bron van omega-vetzuren en helpt uw kat zijn vacht glanzend en gezond te houden. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

VitalCare Adult is bijzonder geschikt voor actieve volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kunt u overstappen op VitalCare Senior.

Samenstelling
Gevogeltemeel, maïs, dierlijke vetten,maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, cellulose, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, plantaardige olie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo-Sachariden, zalmolie 0.5%, lecithine, Fructo-Oligo-SaccharidenFOS.

Analyse
Vocht       9.0% 
Ruw eiwit 32.0%
Ruw vet  20.0% 
Ruwe as    7.0% 
Ruwe celstof3.5%

Mineralen
Calcium1.4% 
Fosfor    1.0% 
Kalium      0.6% 
Magnesium0.08% 
Natrium     0.5%

Voedingswaarde
4220 Kcal/kg

Inhoud: 5 kg. 


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595610098
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�32.90
Magnify Prins Cat Vital Care Multicat 5kg
Prins Cat Vital Care Multicat 5kg
Prins Cat Vital Care Multicat 5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Multicat 5Kg is een hoogwaardige voeding speciaal samengesteld op basis van natuurlijke bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam van uw volwassen kat ondersteunt. Of het nu gaat om binnenkatten of buitenkatten, klein of groot, ze kunnen allemaal genieten van een complete voeding. De combinatie van drie smaken en speciaal gevormde brokjes geven een optimale smaaksensatie, zelfs voor de meest kieskeurige kat. Zalmolie bevat veel omegavetzuren zodat uw kat een gezonde en glanzende vacht krijgt en houdt. Vitaminen & mineralen in de voeding versterken de weerstand van uw kat. Tevens helpen urineverzurende stoffen blaasgruis te voorkomen.

VitalCare MULTICAT is de ideale voeding voor een gezin met meerdere katten. Het bevat een mix van brokjes met de smaken vlees, kip en vis. VitalCare MULTICAT is bijzonder geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kunt u overstappen op VitalCare SENIOR.

Gebruiksaanwijzing en voedingstips
De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare MULTICAT over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kat eens extra verwennen, biedt het dan een schijfje TotalCare Indoor Complete aan. Dé gezonde en natuurlijke vers vleesmaaltijd voor uw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen, gist.

Gemiddelde analyse      Mineralen
Vocht     9.0%   Calcium 1.0%
Ruw eiwit     33.5%   Fosfor 0.9%
Ruw vet     10.0%   kalium 0.6%
Koolhydraten     37.5%   Magnesium        0.08%
Ruwe celstof    3.0%   Natrium 0.5%
Ruwe as 7.0%   Chloride 0.7%
       IJzer 200mg
Voedingswaarde        Zink 130mg
Kcal/kg 3740      Mangaan 35mg
      Jodium 1.1mg
      Selenium 0.2mgVoedingswijzer

Lichaamsgewicht KGHoeveelheid gram/dag
2 25-30
3 30-40
4 40-55
5 55-75
6 75-90

Inhoud:5Kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595660093
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�32.90
Magnify Prins Cat Vital Care Kitten 5kg
Prins Cat Vital Care Kitten 5kg
Prins Cat Vital Care Kitten 5kg
Kattenvoer
Prins

Prins Cat Vital Care Kitten 5Kg bewust gezonde voeding voor de jonge kat vanaf 4 weken

VitalCare Kitten is een hoogwaardige voeding speciaal voor jonge katjes die extra energie nodig hebben om te groeien. Opgroeiende kittens leggen de basis voor de rest van hun leven. Niet alleen een optimale groei van spieren en botten, maar ook een goede weerstand is van belang om gezond volwassen te worden.

Zodra het kitten de leeftijd van 10-12 maanden heeft bereikt, kunt u overstappen naar VitalCare Adult of VitalCare Indoor. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt. VitalCare Kitten is door zijn hoogwaardige energiegehalte ook bijzonder geschikt voor drachtige en zogende katten. 

Gebruiksaanwijzing en voedingstips
De voeding kan direct droog of in het begin met een gelijke hoeveelheid lauw water 40°C gegeven worden. Verdere bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare Kitten over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kitten eens extra verwennen, biedt het dan een schijfje TotalCare Indoor Complete aan. Dé gezonde en natuurlijke vers vleesmaaltijd voor uw kitten. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Samenstelling
Gevogeltemeel,maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp,caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie, hydrolysaat van gist bron van Manno-Oligo-Sachariden, zalmolie, Fructo- Oligo-Sacchariden FOS, lecithine.

 

Analyse
Vocht          9.0%
Ruw eiwit   34.0%
Ruw vet        22.0%
Ruwe as        7.0%
Ruwe celstof  2.0%

Mineralen
Calcium        1.4%
Fosfor            1.0%
Kalium        0.6%
Magnesium    0.08%
Natrium     0.6%

 

Voedingswaarde
4380 Kcal/kg

Inhoud:5Kg


Kattenvoer>Kattenbrokken
8713595600099
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�32.90
Magnify Prins Vitalcare Indoor
Prins Vitalcare Indoor
Prins Vitalcare Indoor
Kattenvoer
Prins
Prins VitalCare Indoor is geschikt voor volwassen binnen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar.  VitalCare Indoor is een voeding speciaal voor katten die in huis leven. Binnen katten zijn vaak minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Het hoge eiwitgehalte zorgt dat de spieren intact blijven en het lagere vetgehalte helpt jouw kat op gewicht te blijven. VitalCare Indoor is ook bijzonder geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten. Door de toevoeging van natuurlijke vezels worden haarballen in de maag voorkomen. De vezels zorgen voor een natuurlijke afvoer via het maag-darmkanaal. Het zorgt ervoor dat de haren het lichaam met de ontlasting verlaten. Veel binnen katten hebben last van gebitsproblemen. De vorm van het brokje is zo ontworpen dat de kat beter moet kauwen. Dit helpt oa. tandsteen en tandplak voorkomen. Daarnaast zorgen de urineverzurende stoffen voor het voorkomen van blaasgruis. Ingrediënten: gedehydreerd gevogelte, rijst, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, heel eipoeder, plantaardige vezels (3.5%), gedroogde cichoreipulp, zalmolie (2.0%), cellulose, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) (0.04%) Analyse:Vocht 9,0%, Ruw eiwit 31,0%, Ruw vet 15,0%, Ruwe as 7,0%, Ruwe celstof 5,0%, Koolhydraten 33,0% Additieven Calcium 1,3%, Fosfor 1,0%, Kalium 0,6%, Magnesium 0,07%, Natrium 0,5% Energiewaarde: 3910 kcal/kg Voedingsadvies:  Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag 2 kg 30-40 g 3 kg 40-55 g 4 kg 55-65 g 5 kg 65-80 g 6 kg 80-90 g De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare INDOOR over meerdere kleine maaltijden per dag.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595630096
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�32.95
Magnify Prins Vitalcare Struvite
Prins Vitalcare Struvite
Prins Vitalcare Struvite
Kattenvoer
Prins
Prins Cat Vital Care Adult Struvite is dieetvoeding voor de volwassen kat met struvietblaasgruis Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen, er kan ook sprake zijn van een ander probleem met dezelfde symptomen als struvietblaasgruis. VitalCare Struvite is een hoogwaardige tijdelijke dieetvoeding speciaal voor katten met struvietblaasgruis. Blaasgruis is een veel voorkomende aandoening van de urinewegen bij katten. Blaasgruis ontstaat doordat in de urine van de kat kristalvorming van mineralen plaatsvindt. De meest voorkomende vorm van blaasgruis is struviet. Dit ontstaat door de kristalvorming van magnesium en fosfor bij een te hoge zuurgraad van de urine. De zuurgraad (pH) van de urine wordt mede bepaald door de voeding van de kat. Je herkent een urineweg probleem bij een kat aan de volgende symptomen: vaker naar de kattenbak gaan dan normaal en eventueel bloed bij de urine. Ook ondervindt de kat veel pijn bij het plassen, wat te merken is aan klaaglijk miauwen tijdens het plassen. Een andere aanwijzing is, dat de kat onzindelijk gedrag gaat vertonen door op ongewenste plaatsen in huis te plassen. Bij het zien van één van deze symptomen is het raadzaam om je dierenarts te raadplegen voor een juiste diagnose. Je dient de kat gedurende 5-12 weken VitalCare Struvite te voeren om herhaalde struvietvorming te voorkomen. Als bij controle door de dierenarts na deze periode het blaasgruis is opgelost, kun je overstappen op een blaasgruis voorkomende voeding. Alle VitalCare producten (behalve de VitalCare Kitten) bevatten urineverzurende stoffen om blaasgruis te voorkomen. Ingrediënten: Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijke vetten (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, eipoeder, gedroogde cichoreipulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), Fructo- Oligo-Sacchariden (FOS) (0.04%). Analyse: Vocht 9,0%, Ruw eiwit 32,0%, Ruw vet 20,0%, Ruwe as 7,0%, Ruwe celstof 3,5%, Koolhydraten 28,5%, Totaal taurine 0,32%, Urineverzurende stoffen 2,0% Additieven: Calcium 1,3%, Fosfor 1,0%, Kalium 0,6%, Magnesium 0,08%, Natrium 0,5%, Chloride 2,0%, Zwavel 0,3% Energiewaarde: 4220 kcal/kg LET OP: Deze voeding is niet geschikt voor: kittens, drachtige of zogende poezen, katten met andere vormen van blaasgruis en bij hart- of nierproblemen. Ook wordt langdurig voeren zonder controle van een dierenarts sterk afgeraden. Voedingsadvies: Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag 2 kg 30-45 g 3 kg 46-60 g 4 kg 60-70 g 5 kg 70-85 g 6 kg 85-95 g Deze tijdelijke dieetvoeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Meng minimaal gedurende 4 tot 6 weken steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595650094
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�33.95
Magnify Prins Vitalcare Resist
Prins Vitalcare Resist
Prins Vitalcare Resist
Kattenvoer
Prins
VitalCare Resistis speciaal geschikt voor gevoelige katten. Na het verdwijnen van de klachten kun je door middel van mengen, overstappen op een andere voeding uit het VitalCare assortiment. VitalCare Resist kan zonder problemen langdurig worden gegeven. VitalCare Resist is een hoogwaardige voeding met kruiden. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor katten die wat extra's nodig hebben. Katten die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie, kunnen een verminderde weerstand hebben. Maar ook angst, stress en hormonale schommelingen kunnen de weerstand verlagen, waardoor de kat gevoeliger wordt voor infecties. De kruiden zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van jouw kat. Hierdoor verbetert de algehele conditie van jouw kat! Dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en een optimale spijsvertering. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis voorkomen. Ingrediënten: gevogeltemeel, maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, cellulose, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie hydrolysaat -van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), zalmolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), natuurlijke kruiden, lecithine. Analyse: Vocht 9,0%, Ruw eiwit 32,0%, Ruw vet 20,0%, Ruwe as 7,0%, Ruwe celstof 3,5%, Koolhydraten 28,5% Additieven: Calcium 1,4%, Fosfor 1,0%, Kalium 0,6%, Magnesium 0,08%, Natrium 0,5% Energiewaarde: 4220 kcal/kg Voedingsadvies: Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag 2 kg 30-40 g 3 kg 45-60 g 4 kg 60-70 g 5 kg 70-85 g 6 kg 85-95 g De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare RESIST over meerdere kleine maaltijden per dag.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595640095
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�33.95
Magnify Prins Vitalcare Adult Maxi
Prins Vitalcare Adult Maxi
Prins Vitalcare Adult Maxi
Kattenvoer
Prins
Prins VitalCare Adult Maxi is bijzonder geschikt voor actieve volwassen katten van een groot ras (> 5 kg) tot een leeftijd van ca. 7 jaar. VitalCare Adult Maxi is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor een gezonde en vitale volwassen kat van een groot ras (> 5 kg). De vorm en de grootte van de brok zijn aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van de grotere kat. De VitalCare Adult Maxi is hierdoor ook bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. Om aan de wensen van de grotere kattensoort te voldoen, is de voeding verrijkt met zalmolie, L-carnitine, glucosamine en chondroïtine. Deze ingrediënten zorgen voor een gezonde glanzende vacht, optimale vetverbranding en ondersteuning van de gewrichten. De toegevoegde natuurlijke vezels voorkomen de vorming van haarballen in de maag en dragen bij aan een optimale stofwisseling en handhaving van het juiste gewicht. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis voorkomen. Ingrediënten: Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, eipoeder, plantaardige voedingsvezels, gedroogde cichoreipulp, bietenpulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie plantaardige olie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo- Sachariden), zalmolie (0.5%), L-carnitine, lecithine Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), glucosamine & chondroïtine (750 mg/kg). Analyse: Vocht 9,0%, Ruw eiwit 32,0%, Ruw vet 20,0%, Ruwe as 7,0%, Ruwe celstof 4,0%, Koolhydraten 28,0% Additieven: Calcium 1,4%, Fosfor 1,0%, Kalium 0,6%, Magnesium 0,08%, Natrium 0,5% Energiewaarde: 4220 kcal/kg Voedingsadvies: Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag 3 kg 55 g 4 kg 65 g 5 kg 80 g 6 kg 90 g 7 kg 100 g 8 kg 110 g 9 kg 120 g 10 kg 130 g 11 kg 135 g 12 kg 145 g De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare Adult MAXI over meerdere kleine maaltijden per dag.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595670092
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�33.95
Magnify Prins Vitalcare Senior 12+
Prins Vitalcare Senior 12+
Prins Vitalcare Senior 12+
Kattenvoer
Prins
Prins Cat VitalCare Senior 12+ is een hoogwaardige voeding speciaal voor katten met een leeftijd vanaf 12 jaar. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijk voeding en stimuleren de eetlust van de oudere kat. Daarnaast helpt een kleinere brokvorm de oudere kat gemakkelijk de voeding op te nemen en te kauwen. Prins VitalCare Senior 12+ bevat een verhoogd energiegehalte wat bijdraagt aan het behoud van een gezond gewicht. Ingrediënten, zoals bètaglucanen, kruiden, vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem van de oudere kat. Daarnaast helpen ingrediënten als bètaglucanen en zalmolie de gewrichten te ondersteunen van de senior kat. Prins Cat VitalCare Senior 12+ is een 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem. VitalCare Senior 12+ bevat zalmolie en een aangepast mineraalgehalte, waaronder een verlaagd fosforgehalte, die de nierfunctie ondersteunen. Daarnaast stimuleert deze voeding de eetlust van de oudere kat. Ideaal voor oudere katten, omdat zij vaak te maken hebben met een verminderde eetlust. Verder bevat deze voeding ingrediënten die ouderdomsziekten vertragen. Ingrediënten:maïs, rijst, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), dierlijk eiwitextract, gedroogde bietenpulp, cellulose, heel eipoeder, zalmolie, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, gist, mineralen, gistextract (bron van bèta-glucanen), fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten. Analyse: Vocht  8,0%, Ruw eiwit 30,0%, Ruw vet 17,0%, Ruwe as 5,0%, Ruwe celstof 3,5% Additieven: Calcium 0,7%, Fosfor 0,6%, Kalium 0,6%, Magnesium 0,07%, Natrium 0,35% Voedingswaarde4190 Kcal/kg Voedingsadvies: Lichaamsgewicht Hoeveelheid 2 kg 30-40 g 3 kg 40-50 g 4 kg 50-60 g 5 kg 55-70 g 6 kg 60-80 g 7 kg 70-90 g 8 kg 80-100 g De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare SENIOR 12+ over meerdere kleine maaltijden per dag.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595710095
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�34.95
Magnify Prins Vitalcare Sterilised
Prins Vitalcare Sterilised
Prins Vitalcare Sterilised
Kattenvoer
Prins
VitalCare Sterilised is speciaal geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. Extra voedingsvezels in de voeding zorgen voor een verzadigd gevoel en helpen de kat een gezond gewicht te behouden. VitalCare Sterilised bevat een verlaagd vetgehalte en verhoogd eiwitgehalte om de kat op een gezond gewicht te houden. Daarnaast bevordert L-Carnitine een optimale vetverbranding. De toevoeging van omega-3 vetzuren dragen bij aan een gezonde en glanzende vacht. De zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. VitalCare Sterilised bevat een optimale mineralensamenstelling wat een gezond milieu in de blaas ondersteunt. VitalCare Sterilised is bijzonder geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kunt u overstappen op VitalCare senior. Ingrediënten: gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, rijst, cellulose, gedroogde bietenpulp, heel eipoeder, zalmolie, gehydrolyseerde kippenlever, dierlijk vet (gevogelte), gist, mineralen, fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten. Analyse: Vocht 8.0%, Ruw eiwit 35.0%, Ruw vet 12.0%, Ruwe as 8,5%, Ruwe celstof 7.0% Additieven: Calcium 1.4%, Fosfor 1.1%, Kalium 0.7%, Magnesium 0.1%, Natrium 0.5% Voedingswaarde:3660 Kcal/kg Voedingsadvies: Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag 2 kg 30-45 g 3 kg 40-60 g 4 kg 50-75 g 5 kg 60-85 g 6 kg 70-100 g 7 kg 75-10 g 8 kg 85-120 g Tip:De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare Sterilised over meerdere kleine maaltijden per dag. Wil je jouw kat eens extra verwennen? Geef dan een schijfje Prins TotalCare Indoor Complete of natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor jouw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595680091
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�34.95
Magnify Prins Vitalcare Hair&skin
Prins Vitalcare Hair&skin
Prins Vitalcare Hair&skin
Kattenvoer
Prins
VitalCare Hair & Skin is een hoogwaardige voeding speciaal voor volwassen (langharige) katten voor een gezonde, glanzende huid en vacht. Deze voeding is ook bijzonder geschikt voor katten met een lange vacht. De hoogwaardige ingrediënten als zalm, lijnzaadolie en zalmolie voedt de huid en vacht en zorgen voor een goede vachtconditie. VitalCare Hair & Skin is ideaal voor katten met een lange vacht. De toevoeging van omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. VitalCare Hair &Skin bevat voedingsvezels, zoals Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), welke zorgen voor een evenwichtige darmflora. De zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. VitalCare Hair & Skin bevat een optimale mineralen samenstelling wat een gezond milieu in de blaas ondersteunt. Ingrediënten:gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïssgluten, rijst, gedehydreerde zalm, gedroogde bietenpulp, heel eipoeder, zalmolie, cellulose, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, gist, mineralen, fructooligosaccharide (FOS), plantenextracten. Analyse: Vocht 8.0%, Ruw eiwit 32.0%, Ruw vet 20.0%, Ruwe as 8.0%, Ruwe celstof 3.0% Additieven:: Calcium 1.3%, Fosfor 1.0%, Kalium 0.7%, Magnesium 0.09%, Natrium 0.5% Voedingswaarde: 4240 Kcal/kg Voedingsadvies: Lichaamsgewicht Hoeveelheid 1 kg 30-45 g 2 kg 40-55 g 3 kg 40-55 g 4 kg 50-65 g 6 kg 70-85 g 7 kg 75-95 g 8 kg 85-100 g De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare Hair&Skin over meerdere kleine maaltijden per dag. Wil je jouw kat eens extra verwennen, geef dan een schijfje Prins TotalCare Indoor Complete of een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor uw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. Tip: VitalCare Hair&Skin is bijzonder geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Daarna kun je overstappen op VitalCare SENIOR.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595700096
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�34.95
Magnify Prins Vitalcare Sensitive Hypo-allergeen
Prins Vitalcare Sensitive Hypo-allergeen
Prins Vitalcare Sensitive Hypo-allergeen
Kattenvoer
Prins
VitalCare Sensitive hypoallergeen is speciaal geschikt voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht. De hoogwaardige zeer goed verteerbare eiwitten (vis) in combinatie met voedingsvezels (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. VitalCare Sensitive Hypoallergeen heeft één geselecteerde eiwitbron vis, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De toevoeging van omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. De zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. VitalCare Sensitive Hypoallergeen bevat een optimale mineralensamenstelling wat een gezond milieu in de blaas ondersteunt. Ingrediënten: maïs, gedehydreerde vis, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), rijst, gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, cellulose, zalmolie, gist, inuline (bron van FOS), mineralen, fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten. Analyse: Vocht 8.0%, Ruw eiwit 31.5%, Ruw vet 20.0%, Ruwe as 7.5%, Ruwe celstof 3.5% Additieven: Calcium 0.9%, Fosfor 0.8%, Kalium 0.7%, Magnesium 0.1%, Natrium 0.5% Voedingswaarde: 4240 Kcal/kg Voedingsadvies:  Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag 2 kg 30-45 g 3 kg 40-55 g 4 kg 50-65 g 5 kg 60-75 g 6 kg 70-85 g 7 kg 75-95 g 8 kg 85-100 g De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare SENSITIVE HYPOALLERGIC over meerdere kleine maaltijden per dag. Wil je jouw kat eens extra verwennen? Geef dan de gezonde en verantwoorde vleesmaaltijd Prins NatureCare Tonijn - Zalm. Overige bijvoeding wordt afgeraden.
Discount4Pets > Katten benodigdheden > Kattenvoer
8713595690090
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�34.95
Prins Kattenvoer 1 tot 30 van totaal 50 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Gezonde voeding exclusief voor dieren
  (15 March 2018)
  Gezonde voeding exclusief voor dieren Zoekopdrachten door bezoekers Sanal Vitamins (3) Bucas (2) Micklem (2) Smartex (2) Zandmasker ...
 • Alles voor dieren
  (06 September 2017)
  alles voor dieren Op Exclusief voor dieren vindt je alles wat nodig is voor je (huis) en hobby dieren: Voeding - medicijnen vitamine(s) voor een go...
 • Alle nieuwsberichten »

Populaire zoekopdrachten

Rogzfordogz  Lemieux Windsor Polo Leren Halster Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Gi 32 2 Kg Hondenvoeding Catit Catit Senses Oropharma Pet Safe Qhp Flash Voorbak Voerbak Voerbak Hond Karlie Adres Zilver Maine Coon 173 Krabpaal Nierdieet Proefpakket Poes Hill s Ideal Balance   Feline Adult No Grain 300 Gram Qhp Orthopedisch Kattenbed Hd Zebra 8711908124003 Sanal  Sanal Vitamins Kowloon Royal Canin Urinary S o Moderate  Bucas Big Neck  Frd Botverbetering Bot Aanmaak Scheermachine  Lara Aktivait Recovery Subli Laser Muilkorf Karlie Berkenshampoo Ontworm Pasta Knaagdier Beeztees Slicker Verlendtunnel Petsafe Kattenbandjes Kattenhalsband Kattenspeelgoed Petsafe Petrebels Krabton Champions Only Giant Dome 170 Grey 55cm X 55cm X 170cm 24x Clinic Blik Fsc Kip Krabpaal   Knisperballen Paarden >  Medicijnen   Supplementen > Gewrichten   Spieren   Botten > Phytonics >  Phytonics Joint Comp Paard Phytonics Joint Comp Paard Bucas Imperial Riding Catmate Voederautomaat C3000 Micklem Startnummer Zadona Zandona Rosewood Puur Puur Glucosamine Deutsch Eskadron Urinary Micro Renske Lief  Unisex Naf Biofood  Pro Low Muscle Thunder Shirt Trixie Tandenborstel Hpm Jack Doggies Jack Doggies Bonte Knabbels Beviqui  Smartex Waar Wilt U Naar Zoeken  Equi Theme Zandmasker Paard Bronchiherofresch Longeersingel Beeld Hond Little Bit Adori Vis Papegaaienvoer 8710255100135 Hondenjas Kattenmand Paars Zandmasker Voor Paarden Petsafe 932 Kattenluik Petsafe 932 Nierdieet Natvoer