U bekijkt pagina: Home » Hond » Heyrex

Heyrex Hond

Heyrex Hond 1 tot 3 van totaal 3
Magnify Torus Drinkbak Blauw
Torus Drinkbak Blauw
Torus Drinkbak Blauw
Hond
Heyrex
Torus drinkbak Blauw Deze unieke drinkbak zorgt ervoor dat uw hond of kat altijd schoon drinkwater heeft. De drinkbak heeft een ingebouwde koolstof filter die het water reinigt. U vult deze prachtige drinkbak middels de opening in de rand, waarna het water in de brede rand wordt opgeslagen en wordt gefilterd. Het water is afgesloten dus blijft vrij van vuil, insecten en dergelijke. Het drinkwater voor uw huisdier is dan ook altijd schoon en fris ! De drinkbak heeft een anti-slip onderzijde. De sluiting van de Torus drinkbak kent drie standen: , pen - om de drinkbak te vullen met water. ruppelen - de drinkbak wordt altijd automatisch aangevuld als uw hond of kat heeft gedronken. icht - er komt geen water meer in de drinkbak zodat u de drinkbak zonder te morsen mee kunt nemen. De drinkbak wordt geleverd inclusief 1 filter, die u na ca. een maand dient te vervangen. Er zijn twee maten leverbaar:, S - small, inhoud 1 liter. M - medium, inhoud 2 liter. Kleur: blauw.
Hond > Voerbak & drinkbak > Voerbakken
9421901045296
S
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�46.99
Magnify Torus Drinkbak Rood
Torus Drinkbak Rood
Torus Drinkbak Rood
Hond
Heyrex
Torus drinkbak Rood Deze unieke drinkbak zorgt ervoor dat uw hond of kat altijd schoon drinkwater heeft. De drinkbak heeft een ingebouwde koolstof filter die het water reinigt. U vult deze prachtige drinkbak middels de opening in de rand, waarna het water in de brede rand wordt opgeslagen en wordt gefilterd. Het water is afgesloten dus blijft vrij van vuil, insecten en dergelijke. Het drinkwater voor uw huisdier is dan ook altijd schoon en fris ! De drinkbak heeft een anti-slip onderzijde. De sluiting van de Torus drinkbak kent drie standen: , pen - om de drinkbak te vullen met water. ruppelen - de drinkbak wordt altijd automatisch aangevuld als uw hond of kat heeft gedronken. icht - er komt geen water meer in de drinkbak zodat u de drinkbak zonder te morsen mee kunt nemen. De drinkbak wordt geleverd inclusief 1 filter, die u na ca. een maand dient te vervangen. Er zijn twee maten leverbaar:, S - small, inhoud 1 liter. M - medium, inhoud 2 liter. Kleur: rood.
Hond > Voerbak & drinkbak > Voerbakken
9421901045302
S
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�46.99
Magnify Torus Drinkbak Grijs
Torus Drinkbak Grijs
Torus Drinkbak Grijs
Hond
Heyrex
Torus drinkbak Grijs Deze unieke drinkbak zorgt ervoor dat uw hond of kat altijd schoon drinkwater heeft. De drinkbak heeft een ingebouwde koolstof filter die het water reinigt. U vult deze prachtige drinkbak middels de opening in de rand, waarna het water in de brede rand wordt opgeslagen en wordt gefilterd. Het water is afgesloten dus blijft vrij van vuil, insecten en dergelijke. Het drinkwater voor uw huisdier is dan ook altijd schoon en fris ! De drinkbak heeft een anti-slip onderzijde. De sluiting van de Torus drinkbak kent drie standen: , pen - om de drinkbak te vullen met water. ruppelen - de drinkbak wordt altijd automatisch aangevuld als uw hond of kat heeft gedronken. icht - er komt geen water meer in de drinkbak zodat u de drinkbak zonder te morsen mee kunt nemen. De drinkbak wordt geleverd inclusief 1 filter, die u na ca. een maand dient te vervangen. Er zijn twee maten leverbaar:, S - small, inhoud 1 liter. M - medium, inhoud 2 liter. Kleur: grijs.
Hond > Voerbak & drinkbak > Voerbakken
9421901045289
S
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�46.99
Heyrex Hond 1 tot 3 van totaal 3

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Alles voor dieren
  (06 September 2017)
  alles voor dieren Op Exclusief voor dieren vindt je alles wat nodig is voor je (huis) en hobby dieren: Voeding - medicijnen vitamine(s) voor een go...
 • Alle nieuwsberichten »