Exil Discount4pets > Apotheekandverzorging > Vlooien En Teken Bestrijden > Vlooiendruppels

Exil Discount4pets > Apotheekandverzorging > Vlooien En Teken Bestrijden > Vlooiendruppels 1 tot 6 van totaal 6
Magnify Exil Flea Free Fiproline Spot-on Kat
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Kat
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Kat
Discount4pets > ApotheekandVerzorging > Vlooien En Teken Bestrijden > Vlooiendruppels
Exil
Exil Flea Free Fiproline Spot-On Kat is vlooienmiddel met een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Exil Flea Free is hierdoor uitermate geschikt om een acute vlooienbesmetting te bestrijden. Exil Flea Free kat is geschikt voor katten ouder dan 8 weken en met een lichaamsgewicht vanaf 1 kg. Flea Free Fipralone Spot-On is een vlooeindruppel welke zich via de talglaag over het hele lichaam van je huisdier verspreid. Flea Free beschermt je huisdier tot 5 weken tegen vlooien en tot 2 weken tegen teken. Gebruiksaanwijzing: - Alleen voor uitwendig gebruik.  - Dien de pipet direct toe op de huid.  - 1 pipet per hond of kat.  - Houd de pipet rechtop.  - Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt.  - Breek het topje van de pipet af langs de breuklijn.  - Duw de haren opzij tot de huid goed zichtbaar is.  - Plaats de punt van de pipet direct op de kale huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om de pipet helemaal leeg te maken.  - Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Werkzame stof: Fipronil Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood. Om een vlooienplaag te voorkomen is het belangrijk om alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien en om jaarlijkse het huis te behandelen.
8713112003358
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�10.95
Magnify Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Discount4pets > ApotheekandVerzorging > Vlooien En Teken Bestrijden > Vlooiendruppels
Exil
Exil Flea Free Fiproline Spot-On Hond is vlooienmiddel met een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Exil Flea Free is hierdoor uitermate geschikt om een acute vlooienbesmetting te bestrijden. Exil Flea Free Small is geschikt voor honden tot 10 kg. Flea Free Fipralone Spot-On is een vlooeindruppel welke zich via de talglaag over het hele lichaam van je huisdier verspreid. Flea Free beschermt je huisdier tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Gebruiksaanwijzing: - Alleen voor uitwendig gebruik.  - Dien de pipet direct toe op de huid.  - 1 pipet per hond of kat.  - Houd de pipet rechtop.  - Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt.  - Breek het topje van de pipet af langs de breuklijn.  - Duw de haren opzij tot de huid goed zichtbaar is.  - Plaats de punt van de pipet direct op de kale huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om de pipet helemaal leeg te maken.  - Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Werkzame stof: Fipronil Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood. Om een vlooienplaag te voorkomen is het belangrijk om alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien en om jaarlijkse het huis te behandelen.
8713112003457
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�13.95
Magnify Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Discount4pets > ApotheekandVerzorging > Vlooien En Teken Bestrijden > Vlooiendruppels
Exil
Exil Flea Free Fiproline Spot-On Hond is vlooienmiddel met een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Exil Flea Free is hierdoor uitermate geschikt om een acute vlooienbesmetting te bestrijden. Exil Flea Free Medium is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van 10 tot 20 kg. Flea Free Fipralone Spot-On is een vlooeindruppel welke zich via de talglaag over het hele lichaam van je huisdier verspreid. Flea Free beschermt je huisdier tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Gebruiksaanwijzing: - Alleen voor uitwendig gebruik.  - Dien de pipet direct toe op de huid.  - 1 pipet per hond of kat.  - Houd de pipet rechtop.  - Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt.  - Breek het topje van de pipet af langs de breuklijn.  - Duw de haren opzij tot de huid goed zichtbaar is.  - Plaats de punt van de pipet direct op de kale huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om de pipet helemaal leeg te maken.  - Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Werkzame stof: Fipronil Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood. Om een vlooienplaag te voorkomen is het belangrijk om alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien en om jaarlijkse het huis te behandelen.
8713112003471
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�14.95
Magnify Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Discount4pets > ApotheekandVerzorging > Vlooien En Teken Bestrijden > Vlooiendruppels
Exil
Exil Flea Free Fiproline Spot-On Hond is vlooienmiddel met een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Exil Flea Free is hierdoor uitermate geschikt om een acute vlooienbesmetting te bestrijden. Exil Flea Free Large is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van 20 tot 40 kg. Flea Free Fipralone Spot-On is een vlooeindruppel welke zich via de talglaag over het hele lichaam van je huisdier verspreid. Flea Free beschermt je huisdier tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Gebruiksaanwijzing: - Alleen voor uitwendig gebruik.  - Dien de pipet direct toe op de huid.  - 1 pipet per hond of kat.  - Houd de pipet rechtop.  - Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt.  - Breek het topje van de pipet af langs de breuklijn.  - Duw de haren opzij tot de huid goed zichtbaar is.  - Plaats de punt van de pipet direct op de kale huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om de pipet helemaal leeg te maken.  - Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Werkzame stof: Fipronil Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood. Om een vlooienplaag te voorkomen is het belangrijk om alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien en om jaarlijkse het huis te behandelen.
8713112003495
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�15.19
Magnify Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Exil Flea Free Fiproline Spot-on Hond
Discount4pets > ApotheekandVerzorging > Vlooien En Teken Bestrijden > Vlooiendruppels
Exil
Exil Flea Free Fiproline Spot-On Hond is vlooienmiddel met een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Exil Flea Free is hierdoor uitermate geschikt om een acute vlooienbesmetting te bestrijden. Exil Flea Free XL is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van 40 tot 60 kg. Flea Free Fipralone Spot-On is een vlooeindruppel welke zich via de talglaag over het hele lichaam van je huisdier verspreid. Flea Free beschermt je huisdier tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Gebruiksaanwijzing:  - Alleen voor uitwendig gebruik.  - Dien de pipet direct toe op de huid.  - 1 pipet per hond of kat.  - Houd de pipet rechtop.  - Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt.  - Breek het topje van de pipet af langs de breuklijn.  - Duw de haren opzij tot de huid goed zichtbaar is.  - Plaats de punt van de pipet direct op de kale huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om de pipet helemaal leeg te maken.  - Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Werkzame stof: Fipronil  Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood. Om een vlooienplaag te voorkomen is het belangrijk om alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien en om jaarlijkse het huis te behandelen.
8713112003518
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�18.95
Magnify Exil Kat Flea Free Twinspot
Exil Kat Flea Free Twinspot
Exil Kat Flea Free Twinspot
Discount4pets > ApotheekandVerzorging > Vlooien En Teken Bestrijden > Vlooiendruppels
Exil
Exil Kat Flea Free Twinspot is een vlooiendruppel met een 2-in-1 werking. Dit middel bestrijdt zowel vlooien als vlooieneitjes bij je kat. Exil Flea Free Twinspot is geschikt voor katten ouder dan 4 weken en vanaf 1kg lichaamsgewicht. Flea Free twinspot kat zorgt er voor dat er geen nieuwe vlooien kunnen komen. Hierdoor pak je een vlooienprobleem vanaf het begin aan. Vrouwtjes vlooien worden steriel en eitjes en larven worden geremd in hun ontwikkeling. Volwassen vlooien kunnen zich niet voortplanten en daarmee wordt een voortplantingscyclus doorbroken. Flea Free Twinspot kat heeft een beschermingsduur van 3 maanden. Dosering: 1 behandeling per 3 maanden Gebruiksaanwijzing: Twinspot wordt in de nek tussen de schouderbladen aangebracht. Strijk de haren boven de schouderbladen of ter hoogte van de schedelbasis opzij. Dien de vloeistof rechtstreeks op de huid toe. Het advies is om de vloeistof vrij hoog bij de schedelbasis toe te dienen. Katten kunnen nogal lenig zijn en als de vloeistof te laag toegediend wordt, kan de kat deze vloeistof er weer af likken. Niet te gebruiken bij: katten met een gewicht van minder dan 1 kilo en bij zieke/drachtige en zogende dieren.
8713112002467
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�19.95
Exil Discount4pets > Apotheekandverzorging > Vlooien En Teken Bestrijden > Vlooiendruppels 1 tot 6 van totaal 6

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Gezonde voeding exclusief voor dieren
  (15 March 2018)
  Gezonde voeding exclusief voor dieren Zoekopdrachten door bezoekers Sanal Vitamins (3) Bucas (2) Micklem (2) Smartex (2) Zandmasker ...
 • Alles voor dieren
  (06 September 2017)
  alles voor dieren Op Exclusief voor dieren vindt je alles wat nodig is voor je (huis) en hobby dieren: Voeding - medicijnen vitamine(s) voor een go...
 • Alle nieuwsberichten »

Populaire zoekopdrachten

Rogzfordogz  Lemieux Windsor Polo Leren Halster Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Gi 32 2 Kg Hondenvoeding Catit Catit Senses Oropharma Pet Safe Qhp Flash Voorbak Voerbak Voerbak Hond Karlie Adres Zilver Maine Coon 173 Krabpaal Nierdieet Proefpakket Poes Hill s Ideal Balance   Feline Adult No Grain 300 Gram Qhp Orthopedisch Kattenbed Hd Zebra 8711908124003 Sanal  Sanal Vitamins Kowloon Royal Canin Urinary S o Moderate  Bucas Big Neck  Frd Botverbetering Bot Aanmaak Scheermachine  Lara Aktivait Recovery Subli Laser Muilkorf Karlie Berkenshampoo Ontworm Pasta Knaagdier Beeztees Slicker Verlendtunnel Petsafe Kattenbandjes Kattenhalsband Kattenspeelgoed Petsafe Petrebels Krabton Champions Only Giant Dome 170 Grey 55cm X 55cm X 170cm 24x Clinic Blik Fsc Kip Krabpaal   Knisperballen Paarden >  Medicijnen   Supplementen > Gewrichten   Spieren   Botten > Phytonics >  Phytonics Joint Comp Paard Phytonics Joint Comp Paard Bucas Imperial Riding Catmate Voederautomaat C3000 Micklem Startnummer Zadona Zandona Rosewood Puur Puur Glucosamine Deutsch Eskadron Urinary Micro Renske Lief  Unisex Naf Biofood  Pro Low Muscle Thunder Shirt Trixie Tandenborstel Hpm Jack Doggies Jack Doggies Bonte Knabbels Beviqui  Smartex Waar Wilt U Naar Zoeken  Equi Theme Zandmasker Paard Bronchiherofresch Longeersingel Beeld Hond Little Bit Adori Vis Papegaaienvoer 8710255100135 Hondenjas Kattenmand Paars Zandmasker Voor Paarden Petsafe 932 Kattenluik Petsafe 932 Nierdieet Natvoer