U bekijkt pagina: Home » Dieren » Feliway

Feliway Dieren

Feliway Dieren 1 tot 5 van totaal 5
Magnify Ce Feliway Classic Spray 20ml 00001
Ce Feliway Classic Spray 20ml 00001
Ce Feliway Classic Spray 20ml 00001
Dieren
Feliway
Feliway is een synthetische kopie van het gezichtsferomoon van de kat. door de nabootsing van deze gezichtsferomonen kan feliway voor een vertrouwd en veilig gevoel bij een kat in z'n omgeving zorgen.

door de nabootsing van deze gezichtsferomonen kan feliway goed worden ingezet om katten minder stressgevoelig te maken, ze gerust te stellen tijdens spannende tijden of andere stresssituaties . te veel aan spanning kan bij een kat zeer verschillende klachten veroorzaken zoals blaasontsteking, huidklachten, sproeien in huis, verminderde eetlust, agressief gedrag.

feromoontherapie is een inmiddels beproefde manier om gedragsproblemen bij dieren aan te pakken. het is een innovatieve en natuurlijke oplossing voor stressgerelateerde problemen bij honden en katten. feromonen worden uitgescheiden in de lucht en via een specifiek orgaan in het gehemelte waargenomen. andere diersoorten kunnen de feromonen van de kat niet waarnemen, aangezien dit specifieke kattenferomonen zijn . feliway is verkrijgbaar als verdamper of als spray en daardoor op zeer veel verschillende plaatsen inzetbaar.

gebruik feliway verdamper

plaats de verdamper in een stopcontact in de ruimte waar de kat het meest verblijft. doeltreffend in ruimtes van 50 tot 70 m². werkzaam gedurende ± 4 weken. als de kat in meerdere ruimtes verblijft dan dient een tweede verdamper in de andere ruimte geplaatst te worden. wanneer de verdamper na een maand leeg is, kan deze worden nagevuld met de navulflacon.

gebruik feliway spray

de feliway spray is ideaal voor gebruik binnen en buiten. de spray kan worden gebruikt als aanvulling op de verdamper, daar waar extra behandeling gewenst is zoals in de kennel, mand of bench. ook is de spray handig op plaatsen waar geen verdamper mogelijk is bijvoorbeeld in de auto of reismand.

Dieren>Dierenbenodigdheden>Anti-stressmiddel
3411112133000
PAARS
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�15.26
Magnify Ce Feliway Classic Navull.48ml 00001
Ce Feliway Classic Navull.48ml 00001
Ce Feliway Classic Navull.48ml 00001
Dieren
Feliway
Deze classic navulling van feliway is geschikt voor de feliway classic verdamper. de feromonen in de vloeistof zijn een exacte kopie van de feromonen die de kat zelf afgeeft bij het met de kop strijken langs objecten. de geurloze feromonen zijn alleen waarneembaar door katten, mensen zullen deze niet opmerken. deze feromonen kunnen hulp bieden bij problemen als krabben, sproeien, angst, gezinsuitbreiding, verbouwen, verhuizen of een bezoekje aan de dierenarts. het middel geeft een vertrouwd gevoel, waardoor stresssymptomen zullen afnemen.
Dieren>Dierenbenodigdheden>Anti-stressmiddel
3411112169634
PAARS
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�22.25
Magnify Ce Feliscratch By Feliway9x5ml 00001
Ce Feliscratch By Feliway9x5ml 00001
Ce Feliscratch By Feliway9x5ml 00001
Dieren
Feliway
De feliscratch van feliway is een zeer effectief middel voor de kat, dat het krabben op de juiste plaats in huis stimuleert. na 7 dagen is al verbetering zichtbaar!

door dit middel op de krabpaal te smeren wordt de kat door de geur van kattenkruid aangetrokken naar de paal. daarnaast heeft het middel een blauwe kleur, dat krabmarkeringen nabootst, zodat de kat ook een visuele aantrekking heeft tot de krabpaal. als laatste laat de vloeistof het pootjesferomoon (feline interdigital semiochemical) achter, zodat de kat daar instinctief op de behandelde plek gaat krabben.

Dieren>Dierenbenodigdheden>Anti-stressmiddel
3411112255733
PAARS
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�24.95
Magnify Ce Feliway Classic Startset 00001
Ce Feliway Classic Startset 00001
Ce Feliway Classic Startset 00001
Dieren
Feliway
Deze feliway classic wordt geleverd met een feliway classic vulling. de feromonen in de vloeistof zijn een exacte kopie van de feromonen die de kat zelf afgeeft bij het met de kop strijken langs objecten. de geurloze feromonen zijn alleen waarneembaar door katten, mensen zullen deze niet opmerken. deze feromonen kunnen hulp bieden bij problemen als krabben, sproeien, angst, gezinsuitbreiding, verbouwen, verhuizen of een bezoekje aan de dierenarts. het middel geeft een vertrouwd gevoel, waardoor stresssymptomen zullen afnemen.
Dieren>Dierenbenodigdheden>Anti-stressmiddel
3411112169535
PAARS
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�27.45
Magnify Ce Feliway Classic Spray 60ml 00001
Ce Feliway Classic Spray 60ml 00001
Ce Feliway Classic Spray 60ml 00001
Dieren
Feliway
Houd bij het gebruik van de feliway spray steeds rekening met het probleem dat u probeert te verbeteren of te voorkomen.

als uw kat sproeit: raadpleeg eerst uw dierenarts om medische problemen uit te sluiten. maak, nadat u de kat buiten de ruimte heeft geplaatst, de sproeiplekken schoon met een mengsel van water en schoonmaakalcohol of een warme verdunning van niet-biologisch waspoeder. gebruik nooit een sterk ruikend desinfectans, bleekwater, biologisch waspoeder, detergenten of geurverfrissers om sproeiplekken te reinigen. dit kan de werking van feliway verstoren en de sterke geur kan bovendien de kat nog meer van streek maken. schud het flesje en gebruik de spray dagelijks gedurende minimaal 30 dagen. blijf dit doen ook al ziet u tussentijds verbetering. wacht 15 minuten tussen het aanbrengen van de spray en het plaatsen van de kat in de ruimte om de alcoholdrager van feliway te laten verdampen. als u de spray wilt gebruiken op elektrische apparaten, dient het toestel te worden uitgeschakeld en afgekoeld te zijn, voordat de spray wordt aangebracht. laat het oppervlak volledig drogen alvorens het toestel weer aan te zetten. indien u wilt voorkomen dat nieuwe meubelen, net geschilderde muren of andere objecten het doel worden van sproeien, spray gedurende de eerste 2 weken dagelijks of tot u ziet dat de kat er met zijn kop langs wrijft. onthoud dat feliway geen onaangename geuren kan maskeren of doen verdwijnen.

als uw kat markeert door krabben: haal uw kat uit de ruimte schud het flesje en breng de spray dagelijks aan op de krabplek gedurende minimaal 30 dagen. blijf dit doen ook al ziet u tussentijds verbetering.

Dieren>Dierenbenodigdheden>Anti-stressmiddel
3411112133376
PAARS
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�27.49
Feliway Dieren 1 tot 5 van totaal 5

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Gezonde voeding exclusief voor dieren
  (15 March 2018)
  Gezonde voeding exclusief voor dieren Zoekopdrachten door bezoekers Sanal Vitamins (3) Bucas (2) Micklem (2) Smartex (2) Zandmasker ...
 • Alles voor dieren
  (06 September 2017)
  alles voor dieren Op Exclusief voor dieren vindt je alles wat nodig is voor je (huis) en hobby dieren: Voeding - medicijnen vitamine(s) voor een go...
 • Alle nieuwsberichten »

Populaire zoekopdrachten

Rogzfordogz  Lemieux Windsor Polo Leren Halster Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Gi 32 2 Kg Hondenvoeding Catit Catit Senses Oropharma Pet Safe Qhp Flash Voorbak Voerbak Voerbak Hond Karlie Adres Zilver Maine Coon 173 Krabpaal Nierdieet Proefpakket Poes Hill s Ideal Balance   Feline Adult No Grain 300 Gram Qhp Orthopedisch Kattenbed Hd Zebra 8711908124003 Sanal  Sanal Vitamins Kowloon Royal Canin Urinary S o Moderate  Bucas Big Neck  Frd Botverbetering Bot Aanmaak Scheermachine  Lara Aktivait Recovery Subli Laser Muilkorf Karlie Berkenshampoo Ontworm Pasta Knaagdier Beeztees Slicker Verlendtunnel Petsafe Kattenbandjes Kattenhalsband Kattenspeelgoed Petsafe Petrebels Krabton Champions Only Giant Dome 170 Grey 55cm X 55cm X 170cm 24x Clinic Blik Fsc Kip Krabpaal   Knisperballen Paarden >  Medicijnen   Supplementen > Gewrichten   Spieren   Botten > Phytonics >  Phytonics Joint Comp Paard Phytonics Joint Comp Paard Bucas Imperial Riding Catmate Voederautomaat C3000 Micklem Startnummer Zadona Zandona Rosewood Puur Puur Glucosamine Deutsch Eskadron Urinary Micro Renske Lief  Unisex Naf Biofood  Pro Low Muscle Thunder Shirt Trixie Tandenborstel Hpm Jack Doggies Jack Doggies Bonte Knabbels Beviqui  Smartex Waar Wilt U Naar Zoeken  Equi Theme Zandmasker Paard Bronchiherofresch Longeersingel Beeld Hond Little Bit Adori Vis Papegaaienvoer 8710255100135 Hondenjas Kattenmand Paars Zandmasker Voor Paarden Petsafe 932 Kattenluik Petsafe 932 Nierdieet Natvoer