U bekijkt pagina: Home » Apotheek » Sanal

Sanal Apotheek

Sanal Apotheek 1 tot 2 van totaal 2
Magnify Sanal - Relax
Sanal - Relax
Sanal - Relax
Apotheek
Sanal
Sanal Relax is 100% natuurlijk en kalmeert bij vuurwerk, onweer, angst en overige stress-situaties, maar voorkomt ook wagenziekte. Sanal Relax zorgt dat de overdracht van prikkels die verantwoordelijk is voor het slaappatroon worden aangemaakt. Zo onstaat er een kalme en rustige gemoedstoestand die er voor zorgt dat de angst en stress afneemt. De tabletten kunnen ook gebruikt worden in combinatie met training.Sanal Relax is goed te gebruiken bij: - Wagenziekte - Blaffen uit nervositeit - Scheidingsangst - Algemene stress en nervositeit - Bezoek aan dierenartsSamenstelling: Inositol, nicotinamide, taurine, L-Tryptofaan, calcium, vitamine B6, zinkcitraat, vitamine E, selenium, vitamine D3.Analyse: Ruw eiwit 9%, ruw vet 0.6%, ruwe vezels 2%, vochtgehalte 3.0%.De werkzame stof L-Tryptofaan (aminozuur) zorgt op natuurlijke wijze voor kalmering zonder dat uw hond, kat of konijn er suf van wordt. Gebruik Sanal Relax bij stress-situaties zoals vuurwerk, onweer of een bezoek aan de dierenarts. Ook geschikt voor gebruik bij lange autoritten.
8711908173001
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�7.25
Magnify Sanal - Relax
Sanal - Relax
Sanal - Relax
Apotheek
Sanal
Sanal Relax voor grote honden is 100% natuurlijk en kalmeert bij vuurwerk, onweer, angst en overige stress-situaties, maar voorkomt ook wagenziekte. Sanal Relax zorgt dat de overdracht van prikkels die verantwoordelijk is voor het slaappatroon worden aangemaakt. Zo onstaat er een kalme en rustige gemoedstoestand die er voor zorgt dat de angst en stress afneemt. De tabletten zijn speciaal voor grote rassen en kunnen ook gebruikt worden in combinatie met training.Sanal Relax is goed te gebruiken bij: - Wagenziekte - Blaffen uit nervositeit - Scheidingsangst - Algemene stress en nervositeit - Bezoek aan dierenartsSamenstelling: Inositol, nicotinamide, taurine, L-Tryptofaan, calcium, vitamine B6, zinkcitraat, vitamine E, selenium, vitamine D3.Analyse: Ruw eiwit 15%, ruw vet 3.5%, ruwe vezels 0.5%, ruwe as 59.1%, vochtgehalte 2.3%.De werkzame stof L-Tryptofaan (aminozuur) zorgt op natuurlijke wijze voor kalmering zonder dat uw hond, kat of konijn er suf van wordt. Gebruik Sanal Relax bij stress-situaties zoals vuurwerk, onweer of een bezoek aan de dierenarts. Ook geschikt voor gebruik bij lange autoritten.
8711908502504
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�8.25
Sanal Apotheek 1 tot 2 van totaal 2

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Alles voor dieren
  (06 September 2017)
  alles voor dieren Op Exclusief voor dieren vindt je alles wat nodig is voor je (huis) en hobby dieren: Voeding - medicijnen vitamine(s) voor een go...
 • Alle nieuwsberichten »