U bekijkt pagina: Home » Anti Stress » Feliway

Feliway Anti Stress

Feliway Anti Stress 1 tot 2 van totaal 2
Magnify Feliway Friends Navulling
Feliway Friends Navulling
Feliway Friends Navulling
Anti stress
Feliway
De Feliway Friends ondersteunt katten in hun eerste kennismaking. Feliway bevat een specifiek feromoon voor de kat, namelijk het 'kopjesferomoon'. Dit feromoon heeft een geruststellende uitwerking op katten. Wanneer men Feliway verspreidt in de nabijheid van een kat, bootst dit het natuurlijke gezichts- ofwel kopjesferomoon na, als een boodschap van geruststelling. Zodoende helpt het om ongewenst markeringsgedrag te voorkomen of te controleren. De Feliway Friends Navulling is geschikt voor de Feliway Friends Verdamper. Inhoud: 48 ml.
Discount4Pets > Apotheek & Verzorging > Anti-stress
3411112251315
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�19.95
Magnify Feliway Friends Startset Verdamper + Vulling
Feliway Friends Startset Verdamper + Vulling
Feliway Friends Startset Verdamper + Vulling
Anti stress
Feliway
De Feliway Friends ondersteunt katten in hun eerste kennismaking. Feliway bevat een specifiek feromoon voor de kat, namelijk het 'kopjesferomoon'. Dit feromoon heeft een geruststellende uitwerking op katten. Wanneer men Feliway verspreidt in de nabijheid van een kat, bootst dit het natuurlijke gezichts- ofwel kopjesferomoon na, als een boodschap van geruststelling. Zodoende helpt het om ongewenst markeringsgedrag te voorkomen of te controleren. Om katten te helpen zich veilig en zeker te voelen in hun kennismaking wordt dan ook geadviseerd de Feliway friends voor minimaal één maand te gebruiken. Dit reduceert de kans dat samenlevende katten elkaar als een mogelijke bedreiging gaan zien en vergroot de kans dat zij als dikke vrienden verder door het leven zullen gaan! De nieuwe Feliway Friends Startset met navulling heeft een nieuwe formule welke verdampt op een lagere temperatuur. Daarnaast is de Feliway nu energiezuiniger en heeft deze een mooier design.
Discount4Pets > Apotheek & Verzorging > Anti-stress
3411112251483
Review product
 
Review Winkel
Voor kat poes en kitten
 
�24.95
Feliway Anti Stress 1 tot 2 van totaal 2

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Alles voor dieren
  (06 September 2017)
  alles voor dieren Op Exclusief voor dieren vindt je alles wat nodig is voor je (huis) en hobby dieren: Voeding - medicijnen vitamine(s) voor een go...
 • Alle nieuwsberichten »